Gå med i 4-veckorsutmaningen

Känn dig bättre och starkare på 4 veckor

Vill du känna dig fitare och bli starkare på 4 veckor, bara från ditt eget vardagsrum? Gå sedan med i 4-veckorsutmaningen, så att du är redo för våren! Allt du behöver är en timer, matta och två flaskor vatten.

Har du inte haft någon motivation att träna under de kallare, mörka vintermånaderna? Eller är du inte så bekväm i gymmet, med alla dessa svåra maskiner och trånga kroppar? Då är det din utmaning!

challenge_fit4weeks Gå med

En starkare och starkare kropp på 4 veckor, lätt hemifrån. Du vill också ha det, eller hur? Anmäl dig sedan till vårt nyhetsbrev! Från 10 april till 1 maj får du en träningsvideo i din brevlåda varje vecka med hjärt- och styrkaövningar för att förbättra din kondition och stärka dina muskler. Vår webbredaktör Aukeline tar upp utmaningen tillsammans med dig. Är du med?

Något gick fel ...

Tyvärr gick det fel med att skicka det första nyhetsbrevet för fitch-utmaningen. Våra ursäkter. Registrerade du dig med länken i den här artikeln? Då får du fortfarande ett nyhetsbrev som innehåller alla träningspass. Du kan också se alla träningspass från serien här: