7 x snabba soppor

Läckra, enkla och hälsosamma sopprecept

Soppa är alltid möjlig: till lunch, som förrätt eller som en lätt måltid med bröd eller sallad. Vi älskar soppa! Vi har listat sju av våra favoriter åt dig. Friska, välsmakande och de ligger på bordet inom en halvtimme.

Soppa 1: Bundet tomatsoppa

Det kan bara finnas en mot en och hos oss är den bundna tomatsoppan. Det finns verkligen inget bättre än en välsmakande, hemlagad tomatsoppa! Prova denna bundna variant med färska örter.

Soppa 2: Kycklingsoppa

Många tar det bara när de har influensa eller förkylning: en kopp kycklingsoppa. Men även om du inte har drabbats av förkylning eller influensa smakar en sådan skål soppa utsökt. Du hittar receptet på den bästa kycklingsoppan här.

Soppa 3: Grönsakssoppa

Har du några kvarvarande grönsaker: morötter, blomkål, purjolök eller en halv paprika? Du kan enkelt göra grönsaksoppa av den. Supersnabb och utsökt. Det är möjligt med alla typer av grönsaker. Du hittar ett grundläggande recept där du kan variera oändligt här

Soppa 4: Senapsoppa

Läckert och singel senapssopp recept. Lägg till en god sallad och stickbäck så har du en hälsosam måltid på bordet på femton minuter.

Soppa 5: Morotsoppa

Har du lite tid och vill du ha något hälsosamt på bordet på nolltid? Testa sedan den här läckra morotsoppan. Tabasco gör att den smakar fin och kryddig!

Soppa 6: Tom kha kai soppa

Denna läckra thailändska soppa är perfekt för en snabb lätt måltid. En utsökt kryddig kycklingsoppa baserad på kokosmjölk. Kombinationen av färsk citronsmak med grönsakernas skarpa och lite kryddiga accent är super läcker.

Soppa 7: Drottningssoppa

Drottningssoppa. Läcker som förrätt, till lunch eller med en brun baguett som huvudrätt. Mycket lätt och snabbt att förbereda.