Topp 10 artiklar Medicinsk 2016

Smärta, penislängd och tendinit

I vilka medicinska ämnen intresserade flest besökare på Health Net 2015? Det sträcker sig från bröstsmärtor till att mäta längden på din penis. Du hittar översikten i topp 10.

1.9 orsaker till bröstsmärta

De flesta börjar omedelbart oroa sig för bröstsmärtor. Lyckligtvis är bröstsmärtor ofta en ofarlig orsak.

2. Så här mäter du längden på din penis

Varje person känner till sin osäkerhet. För vissa män ligger denna osäkerhet ibland i byxorna. Men hur mäter du egentligen rätta till du uppföljare "standard"?

3. Kontrollera här vilken typ av huvudvärk du har

En huvudvärk är inte den andra. Så vad som hjälper din granne kanske inte fungerar för dig. Läs vilken typ av huvudvärk du har och ta reda på hur du hanterar den.

4. Vad säger din urin om din hälsa?

Normalt är urinen klar och ljusgul till ljusgul. Ändringar i din kost, medicinering och din hormonbalans påverkar emellertid färgen på din kissa. Ta en titt på toaletten för att se hur din hälsa har det.

5. Vad du behöver veta om din kroppstemperatur

Få människor har aldrig haft det: feber. Vad är feber och är en kroppstemperatur som är för hög eller låg egentligen farlig? Sju frågor och svaren om kroppstemperatur.

6. Vad din tunga säger om din hälsa

En hälsosam tunga är en vacker, till och med rosa, utan grova ytor eller andra oegentligheter. Medicinska problem eller dålig hygien kan leda till inflammation, missfärgning, en hårig tunga och till och med tungcancer.

7. Tips för ont i halsen

Smärta vid sväljning, heshet, stickande känsla, svullnad i halsen: halsont kan ha obehagliga biverkningar. Lyckligtvis finns det åtgärder för att göra dina klagomål.

8. 11 frågor om tendonit

Och smärtsam sen är ofta en otäck, ihållande skada. Vad kan du göra för att återhämta dig snabbare och förhindra återfall?

9. 8 saker du bör veta om att ringa i öronen

Ett konstant pip, ljud eller brum i örat. Även i sömnen kan du inte undkomma det. För att göra dig galen! Och allt tack vare några överaktiva hjärnceller.

10. Urin: vad säger lukten?

Nästan alla är bekanta med lukten som urinen avger efter att ha ätit sparris. Även vid andra tillfällen kan urins förändra lyckades. På grund av vissa mediciner, till exempel eller när blodsockernivån är hög.